Actueel

Allround Productiemedewerker

Jij bent een alleskunner als het gaat om productiewerk. Je werkt graag met je handen, bent een doorzetter en vindt het prima om uitvoerende taken op te pakken. Je voelt je verantwoordelijk voor het eindproduct en bent pas tevreden als onze producten netjes verpakt richting de klant gaan.

Bij een familiebedrijf voel jij je goed. Een hecht team van ongeveer 20 collega’s maakt dat je werk afwisselend genoeg blijft. Daarnaast vind je het leuk om nieuwe dingen te leren over galvaniseren of elektrolytisch verzinken van staal en het beitsen van RVS.

Je belangrijkste werkzaamheden zijn het ophangen en afhalen van producten, nabewerking van producten, sorteer- en inpakwerkzaamheden en laden en lossen (als je een heftruckcertificaat hebt).

Jij bent goed in je vak

Je bent enthousiast en werkt graag in een team.

Je vindt het leuk om te leren en kiest voor een vaste baan in de metaalbranche.

Je spreekt Nederlands. Engels of Duits, is mooi meegenomen.

Je hebt werkervaring in de productie, misschien zelfs in de metaalbranche.

Natuurlijk heb je gevoel voor techniek of metaalbewerking.

Solliciteren

Bij Dameco Plating werken we samen aan mooie behandelingen van metaal. Dat doen we met veel plezier en vakmanschap. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en ook opleiding en training hoort bij je arbeidsvoorwaarden. Heb je interesse? Stuur je cv met een korte motivatie naar: vacature@dameco.nl. Wil je meer informatie? Ook dan mag je mailen naar vacature@dameco.nl of bel 040 2060192.

Wie zijn wij

Dameco is een familiebedrijf. We werken veel samen met onze andere familiebedrijven Verzinkerij Meerveldhoven en De Run Metaalcoating. Zo bieden we een totaalconcept voor grote en kleinere klanten in de regio. Kijk voor meer informatie op www.dameco.nl

Adres

De Run 5114, 5503 LV Veldhoven

Contact
Dameco Plating: 040-2060192
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
De Run Metaalcoating: 040-2553858
Openingstijden

Op werkdagen zijn wij geopend van 7.30 tot 17.00 uur

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 8.30 tot 11.00 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

Cookies accepteren

Dameco.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.