Actueel

Sproeibeitsen van RVS: in sommige gevallen ideaal

Onbehandeld RVS, of RVS dat bewerkt is (door knippen, zetten of lassen), gaat al snel corroderen wanneer er zuurstof bij komt. Om dit te voorkomen, moet het een beitsbehandeling ondergaan. Dit gebeurt normaal gesproken door het materiaal onder te dompelen in een beitsbad (waarin een beitsmiddel zit dat de vervuiling als het ware ‘opeet’). Maar soms kan dat niet, bijvoorbeeld als het object te groot is voor het bad of wanneer het beitsmiddel niet uit het materiaal kan wegstromen en erin blijft zitten. In deze gevallen is er toch een andere, uitstekende methode om het materiaal te behandelen: sproeibeitsen. Voor deze methode kunt u nu ook bij ons terecht!

Adres

De Run 5114, 5503 LV Veldhoven

Contact
Dameco Plating: 040-2060192
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
De Run Metaalcoating: 040-2553858
Openingstijden

Op werkdagen zijn wij geopend van 7.30 tot 17.00 uur

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 8.30 tot 11.00 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

Cookies accepteren

Dameco.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.