Ons team

Jong en tegelijkertijd toch heel ervaren…

Dameco Plating is een relatief jong bedrijf. Toch zijn we al wat langer bezig dan 2003, het jaar waarin we officieel begonnen. Onze wortels leiden namelijk terug tot 1990, toen de oprichter van onze onderneming, Daan Sweegers, zijn eerste stappen zette in de verzinkerij van zijn vader Henk. Daan is dan ook min of meer in en met Verzinkerij Meerveldhoven opgegroeid. En ons bedrijf is daar dus eigenlijk van start gegaan.

Mensen waar je wat aan kunt overlaten

Inmiddels zijn we een dikke tien jaar verder, en is onze onderneming niet alleen een belangrijke partner van Verzinkerij Meerveldhoven en De Run Metaalcoating, maar ook een serieuze partij voor elke opdrachtgever die zijn materiaal goed wil laten behandelen. Met ons team van medewerkers zijn we in staat om elke order tot in de puntjes (en snel…) te verzorgen. U kunt de bewerking van uw materiaal dan ook gerust aan onze mensen overlaten!

Adres

De Run 5114, 5503 LV Veldhoven

Contact
Dameco Plating: 040-2060192
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
De Run Metaalcoating: 040-2553858
Openingstijden

Op werkdagen zijn wij geopend van 7.30 tot 17.00 uur

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 8.30 tot 11.00 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

Cookies accepteren

Dameco.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.