Waar we goed in zijn

Speciaal voor elektrolytisch verzinken, rvs-beitsen en passiveren

U wilt natuurlijk graag dat uw materiaal geheel volgens de eisen, exact naar uw wensen wordt behandeld. En wij zorgen daar met veel plezier voor. Dat kunnen we, mede dankzij jarenlange specialisatie in de behandelingstechnieken die u hiernaast aantreft. We werken bovendien zeer nauw samen met onze andere familiebedrijven Verzinkerij Meerveldhoven en De Run Metaalcoating.

Alles onder 1 dak: werkt makkelijker, is sneller, kost minder

We zitten met onze onderneming niet voor niets naast onze andere, in oppervlaktebehandeling gespecialiseerde zusterbedrijven. Zo kunnen we u efficiënter helpen én bieden we u meer dan andere ‘oppervlaktebehandelaars’: naast alle mogelijke behandelingen en –bewerkingen, bijvoorbeeld ook een zeer snelle doorlooptijd (omdat uw order op één en dezelfde locatie in één vloeiende beweging, zonder tussenkomst van andere bedrijven, wordt verwerkt). En alles kan desgewenst gewoon op één factuur. Zo boekt u tijdwinst én profiteert u ook nog eens van een aantrekkelijke kostenbesparing.

Ideaal: u kunt ‘alles eromheen’ ook aan ons overlaten

We bieden u niet alleen een groot aantal uiteenlopende oppervlaktebehandelingen en -bewerkingen, maar regelen en verzorgen bovendien, als enige in de Benelux, alles eromheen: halen en brengen (ook naar uw klanten), demonteren, voor- en nabehandelen, assembleren, verpakken en etiketteren. Uiteraard doen we dit zoals het hoort: netjes en voor een hele nette prijs!

Adres

De Run 5114, 5503 LV Veldhoven

Contact
Dameco Plating: 040-2060192
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
De Run Metaalcoating: 040-2553858
Openingstijden

Op werkdagen zijn wij geopend van 7.30 tot 17.00 uur

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 8.30 tot 11.00 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

Cookies accepteren

Dameco.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.