Passiveren

In blank, blauw, geel en zwart

Blauw passiveren

Blauw passiveren

Passiveren is een procedé waarbij we elektrolytisch verzinkt staal voorzien van een specifieke beschermlaag (blank/blauw, geel of zwart passiveren). Deze behandelingen met uiteenlopende chemische oplossingen kunnen om verschillende redenen nodig zijn, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat het betreffende voorwerp of materiaal:

  • extra goed wordt beschermd tegen corrosie;
  • veel krasbestendiger en harder wordt;
  • een poedercoat- of lakbehandelingen kan ondergaan;
  • beter geleidende eigenschappen krijgt.
Geel passiveren

Geel passiveren

De keuze voor één van de verschillende ‘passiveringen’ is geheel afhankelijk van het door u beoogde doel (een gele passivering is bijvoorbeeld vele malen sterker dan een blauwe of zwarte). Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

Goed om te weten

  • Wanneer een voorwerp elektrolytisch is verzinkt, moet het altijd ook nog worden voorzien van een passiveerlaag (anders is het voorwerp niet voldoende beschermd tegen corrosie).
Zwart passiveren

Zwart passiveren

Adres

De Run 5114, 5503 LV Veldhoven

Contact
Dameco Plating: 040-2060192
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
De Run Metaalcoating: 040-2553858
Openingstijden

Op werkdagen zijn wij geopend van 7.30 tot 17.00 uur

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 8.30 tot 11.00 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

Cookies accepteren

Dameco.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.